destacat
Inmomedic Localització i contacte

Serveis

L’aparcament Doctor Roig i Raventós ofereix diferents solucions per facilitar l’estacionament de residents, treballadors o totes aquelles persones que es desplacen puntualment a la zona de la Bonanova gràcies a les 372 places per a cotxes, motos i bicicletes així com també places especials per a vehicles elèctrics amb subministrament gratuït d’electricitat.

  • Places de rotació amb una tarifa per minuts per tal de que l’usuari pagui només pel temps que ha estacionat. A més, en cas que les estades siguin de llarga durada (d’entre 13 i 24 hores o nits completes) s’ofereix una tarifa especial. Consulta aquí les tarifes.
  • Places per abonaments mensuals per tal d’adaptar-se al màxim a les necessitats dels usuaris. Abonaments de 24, 13 o 9’5 hores pensats per els residents i treballadors de la zona. Consulta aquí les tarifes.

 

Facilitats que ofereix l'aparcament

24 hores 372 places Alçada 2,4m Cotxe Moto Bicicleta Cotxes elèctrics – subministrament d'electricitat gratuït Places i accés per a minusvàlids Ascensor Pagament caixer automàtic Serveis Càmeres videovigilància Màquina de begudes

 

MED