Material Mèdic és ara doctorshop

DoctorShop i Grup MED han arribat a un acord per la transmissió de la unitat de venda de material mèdic, i la signatura d'un acord de col·laboració entre ambdues entitats pel desenvolupament i potenciació d'aquest servei.

DoctorShop és la primera botiga virtual dedicada exclusivament al sector mèdic i sanitari, amb més 7.000 referències de productes pel professional, amb una àmplia gama i selecció de productes de les diferents especialitats mèdiques. Tot i ser una botiga "on line", DoctorShop disposa d'una estructura comercial i logística gràcies a la qual pot oferir: disponibilitat immediata del 80% dels productes en stock; seguretat en els terminis de lliurament; una alta relació qualitat/preu i un servei d'atenció sempre orientat a les necessitats del client. Amb més de 200 proveïdors, actius en més de 50 països, DoctorShop ofereix als clients un ampli catàleg de productes amb les darreres novetats tecnològiques del sector mèdic.

DoctorShop, amb seu a Milà (Itàlia), és la companyia líder del sector a Itàlia, participada pels següents accionistes: GIMA, el líder de comerç tradicional de distribució de material mèdic; GRUPO MIE, empresa de fabricació i distribució instruments digitals; i DS MEDIGROUP, empresa de comunicació en temes de salut.

Li recomanem accedeixi al següent link per visitar el catàleg i fer les seves compres si ho desitja.

 

Localització i contacte
MED