Actualitat Mediviatges

 

5 consells per organitzar el teu viatge d'estiu5 consells per organitzar el teu viatge d'estiu
És temps de vacances. Si et trobes immers en l'organització del teus dies lliure a l'estiu, des de Mediviatges et proposem diferents aspectes a tenir en compte, des de la data, el lloc, l'estil de viatge o fins i tot a què dedicaràs el temps lliure.

nuvisEscollir la destinació del viatge de noces no sempre és senzill
Un viatge de nuvis sempre genera il·lusió, però també alguns dubtes de saber si has encertat en la destinació, en el preu o en el mitjà de transport.

Creuer especial PetitaCom escollir un creuer per aquest estiu?
Viatjar en creuer ha passat de ser el somni inabastable a convertir-se en el viatge de moda per a tot tipus de viatgers i economies. Tot i que la majoria de navilieres superen la categoria d'hotels de cinc estrelles, els creuers s'han convertit en possibilitat de vacances a l'abast de tothom. La decisió està presa doncs: aquest és l'any d'anar de creuer!

Viatge de nuvisPropostes de destins per al viatge de nuvis
El viatge de Lluna de Mel és una experiència única a la vida i per a molts, el millor record. No obstant, sovint resulta difícil organitzar-lo perquè s'està pendent dels preparatius del casament en sí. Per facilitar-t'ho, a continuació, t'oferim 6 propostes de destins per al viatge de nuvis.

Dubai i New YorkUn pont de desembre molt cosmopolita
Desembre és una bona opció per a aquells viatgers que enyoren les vacances d'estiu. A les portes de l'hivern, prendre un “break” la primera setmana del mes i fer una escapada va de meravella per encarar les atrafegades festes nadalenques. Les nostres propostes són NOVA YORK i DUBAI.

ÀfricaDescobreix Àfrica, un continent que et canvia la vida
Platges paradisíaques, volcans adormits i els animals més ferotges de la sabana. Tot això i molt més és Àfrica en estat pur

 1 2 3 4 5 6
Mediviatges Localització i contacte
MED