Troba els articles més interessants i les darreres notícies de l’àmbit assegurador.

Quines assegurances has de tenir en compte per a la declaració de la renda

Quines assegurances has de tenir en compte per a la declaració de la renda?

La declaració de la renda és un tràmit que arriba puntualment cada any per aquestes dates. Però sabies que hi ha assegurances que desgraven i que, per tant, poden reduir la teva factura fiscal?

Llegir més
10 consells per reduir els riscos de ciberatac

10 consells per reduir els riscos de ciberatac

Els ciberatacs són una de les amenaces més creixents a les quals han de fer front les empreses i organitzacions avui dia i que poden afectar greument la seva activitat. A continuació, et donem deu senzills consells que pots seguir i que t’ajudaran a intentar reduir els riscos de ciberatac.

Llegir més
La peça clau per protegir l’èxit empresarial: la p

La peça clau per protegir l’èxit empresarial: la protecció d’administradors i directius

Al dinàmic món empresarial d'avui dia, els administratius i directius exerceixen rols crucials en la presa de decisions i la gestió de les operacions de les empreses que dirigeixen. Aquesta responsabilitat comporta una gran quantitat de riscos que poden posar en perill tant el seu patrimoni personal com la salut financera de l'organització que dirigeixen.

Llegir més
Què cal tenir en compte a l’hora de contractar una assegurança de la llar.

Què cal tenir en compte a l’hora de contractar una assegurança de la llar

Contractar una assegurança de llar és una decisió d'importància que ha de tenir com a prioritat la protecció i cobertura que pot oferir-nos a nosaltres i als altres. Et donem uns consells per a contractar una assegurança de llar i gaudir de la tranquil·litat d’estar protegit.

Llegir més
Com mantenir els nostres ingressos en cas de baixa laboral

Com mantenir els nostres ingressos en cas de baixa laboral

Un accident o una malaltia són situacions imprevistes que poden derivar en una incapacitat que t’impedeixi mantenir la teva activitat laboral i, en conseqüència, provocar un desequilibri econòmic. A continuació t'expliquem com protegir-te per mantenir els teus ingressos en cas de baixa laboral.

Llegir més