destacat
Medicorasse Oficina Virtual Oficina Virtual

Actualitat Medicorasse

 

Sis consells per contractar una assegurança de la llarSis consells per contractar una assegurança de la llar
L'assegurança de la llar proporciona protecció al propietari o al llogater davant de les conseqüències econòmiques que es derivin d'alguns problemes que es puguin donar en l'habitatge o que puguin tenir els seus ocupants.
Però, què cal tenir en compte a l'hora de contractar una assegurança de la llar? Descobreix-ho.

Què cal tenir en compte a l'hora de contractar una assegurança d'automòbil?Què cal tenir en compte a l'hora de contractar una assegurança d'automòbil?
Són molts els impactes publicitaris que rebem d'assegurances d'automòbil en els que el principal reclam és el preu. Però, què hi ha realment darrere? De quins riscos o danys ens estan cobrint? Descobreix aquí quins són els aspectes que cal tenir en compte a l'hora de contractar una assegurança d'automòbil.

Com pot un metge afrontar econòmicament una baixa laboral?Com pot un metge afrontar econòmicament una baixa laboral?
Pel metge autònom, una baixa laboral suposa una disminució d'ingressos important i, en conseqüència, un desequilibri econòmic. A Medicorasse tenim la solució per complementar els teus ingressos en cas de baixa laboral, descobreix-la:

Assegurança de dependènciaAssegurança de dependència
Medicorasse et parla sobre la dependència: què és, què suposa i com la podem afrontar econòmicament

Vuit aspectes que cal tenir en compte a l'hora de triar una assegurança de salutVuit aspectes que cal tenir en compte a l'hora de triar una assegurança de salut
Descobreix quins són els aspectes més rellevants a l'hora de triar entre el gran ventall de productes i modalitats que ens ofereix el mercat assegurador per als serveis d'assistència sanitària.

Per què és recomanable tenir una assegurança de vida?Per què és recomanable tenir una assegurança de vida?
En el següent artícle et presentem les raons per les quals recomanem contractar una assegurança de vida i per què aquesta no és una despesa, sinó una inversió de futur per a la família i éssers estimats.

 1 2 3 4 5 6 7 8
MED