destacat
Medicorasse Oficina Virtual Oficina Virtual

Actualitat Medicorasse

 

Guia per contractar una assegurança privada de salutGuia per contractar una assegurança privada de salut
El mercat assegurador ofereix un gran ventall de productes de diferents modalitats que proporcionen assistència sanitària a l'assegurat. Descobreix com triar la millor opció en assegurances de salut.

7 raons per contractar la teva assegurança de salut amb Medicorasse7 raons per contractar la teva assegurança de salut amb Medicorasse
La corredoria d'assegurances Medicorasse acumula 25 anys d'experiència i compta amb la confiança de més de 51.000 clients. Descobreix per què t'ofereixen la millor assegurança de salut.

Per què és recomanable tenir una assegurança de vida i quins aspectes hem de tenir en compte? Et donem moltes raons per contractar una assegurança de vida
Des de Medicorasse et presentem les principals raons per què és recomanable tenir una assegurança de vida i quins factors has de tenir en compte a l'hora de contractar-la.

Sis consells per contractar una assegurança de la llarSis consells per contractar una assegurança de la llar
L'assegurança de la llar proporciona protecció al propietari o al llogater davant de les conseqüències econòmiques que es derivin d'alguns problemes que es puguin donar en l'habitatge o que puguin tenir els seus ocupants.
Però, què cal tenir en compte a l'hora de contractar una assegurança de la llar? Descobreix-ho.

Què cal tenir en compte a l'hora de contractar una assegurança d'automòbil?Què cal tenir en compte a l'hora de contractar una assegurança d'automòbil?
Són molts els impactes publicitaris que rebem d'assegurances d'automòbil en els que el principal reclam és el preu. Però, què hi ha realment darrere? De quins riscos o danys ens estan cobrint? Descobreix aquí quins són els aspectes que cal tenir en compte a l'hora de contractar una assegurança d'automòbil.

Com pot un metge afrontar econòmicament una baixa laboral?Com pot un metge afrontar econòmicament una baixa laboral?
Pel metge autònom, una baixa laboral suposa una disminució d'ingressos important i, en conseqüència, un desequilibri econòmic. A Medicorasse tenim la solució per complementar els teus ingressos en cas de baixa laboral, descobreix-la:

 1 2 3 4 5 6 7 8
MED