destacat
Medicorasse Oficina Virtual Oficina Virtual

Medicorasse és la corredoria d'assegurances del Grup MED. Posicionada entre els primers llocs del rànquing de corredories de l’estat per xifra de negoci, compta amb l’experiència d’intermediar les assegurances de 50.000 clients, el què permet oferir el millor assessorament amb unes condiciones de cobertura i preu excel·lents.

Des de la seva creació al 1991 aposta per un tracte personalitzat i de servei, on les necessitats dels clients són la màxima prioritat. Tots els clients disposen d’un assessor personal que sempre està al seu costat per defensar els seus interessos.

A Medicorasse treballem dia a dia per millorar els productes i oferir els millors serveis a aquells clients que ens han atorgat la seva confiança. Aquesta feina es materialitza realitzant una cerca contínua de les millors solucions asseguradores ofertes per les companyies més prestigioses del mercat.

Medicorasse és una corredoria associada a ADECOSE (Asociación Española de Corredurías de Seguros). Pots accedir al vídeo que ha realitzat ADECOSE explicant el valor que proporcionen les corredories que formen part d’aquesta associació:

MED