destacat
Medicorasse Oficina Virtual Oficina Virtual

Sol·licitud de visita

Omple el següent formulari en cas que desitgis entrevistar-te amb un dels nostres assessors personals. Una vegada rebem la teva petició ens posarem en contacte amb tu per concertar la visita.

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de dades de caràcter personal, t’informem que les dades que ens facilites, així com totes aquelles dades addicionals que ens facilitis durant la teva relació amb MEDICORASSE, CORREDURIA DE SEGUROS DEL COL·LEGI DE METGES DE BARCELONA SAU, seran incloses en un fitxer de MEDICORASSE, amb la finalitat de prestar-te els serveis sol·licitats. Així mateix, consents expressament a MEDICORASSE el tractament de les teves dades de salut en aquells casos que per a la prestació del servei contractat comuniquis dades d’aquest tipus.

En el cas que ens proporcionis dades relatives a una altra persona física, deuràs, amb caràcter previ a la seva inclusió, informar-li del contingut de la clàusula present.

Podràs exercir el dret d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició adreçant un escrit a  MEDICORASSE, CORREDURIA DE SEGUROS DEL COL·LEGI DE METGES DE BARCELONA SAU, Passeig Bonanova, 47, 08017 Barcelona, indicant el teu nom, NIF/CIF, adreça i petició, fent constar la referència: “tractament de dades” o bé, adreçant un correu electrònic a la següent adreça (ref. tractament de dades).

MED