Plans de Pensions: assegura el teu futur

Amb els plans de pensions gaudeixes de la tranquil·litat  de saber que en el futur podràs mantenir el teu nivell de vida actual, mentre al present, aconsegueixes un interessant estalvi fiscal.

Avantatges

 

Sol·licita'ns més informació

 

La present sol·licitud d'informació comporta que dono el meu consentiment per tal que les meves dades personals siguin tractades per MEDONE SERVEIS SLU, CIF B 61910865 amb la finalitat oferir-me productes i serveis bancaris del Banco Bilbao Vizcaya Argentaria (BBVA) o d'altres entitats amb les que MEDONE, en el futur, estableixi algun tipus d'acord, d'acord amb les meves necessitats.

Cas que faciliti dades de tercers hauré d'haver-los informat prèviament d'aquesta comunicació.

Les dades es conservaran mentre sigui client i, en tot cas, durant el termini que la legislació vigent estableixi en cada moment des de la baixa com a client.

Puc exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició al tractament de les dades davant del Responsable del tractament: MEDONE SERVEIS SLU, CIF B 61910865, Passeig Bonanova 47, 08017 Barcelona o per correu postal, email () o a través de l'App de Medicorasse. Podeu també, presentar reclamació davant de la Agencia Española de Protección de Datos.

Si no desitgeu rebre més informació per via electrònica, cliqueu aquí.

He llegit i accepto la política de protecció de dades.

*Camp obligatori

Observacions extres:(1) Segons la legislació vigent a juny del 2017 i si es compleixen els requisits exigits per la normativa fiscal. Els tipus impositivus varien en funció de l'escala autonòmica. Consulta el tipus impositiu que té establerta la teva comunitat.

(2) Font: dades Inverco a octubre 2017.

 

MED