Immobles

La casa que busques, en unes condicions que no t’esperes

BBVA, a través del seu portal immobiliari www.bbvavivienda.com, posa al teu abast un amplíssim catàleg de vivendes, locals comercials i tota mena d'immobles ubicats al llarg de tota la geografia catalana i estatal1. En aquest portal pots trobar immobles d'obra nova i de segona mà amb preus realment competitius.

Aconsegueix un descompte de fins al 5% en el preu de compra2 i condicions de finançament preferents, a través de Med1 Serveis Financers.

Posa’t amb un dels nostres gestors comercials i t’ajudarem a trobar l’habitatge que estàs buscant.

 


1 MED1 Serveis Financers ofereix l'enllaç o vincle al lloc web www.bbvavivienda.com com a font alternativa d'informació, havent estat autoritzat pel seu titular. Els continguts d'aquell lloc web, l'establiment de les regles i controls sobre la correcta navegació i l'ús de la mateixa, la integritat o actualització de les informacions, així com els eventuals processos de comunicació de dades personals i de contractació que es puguin dur a terme, són competència i responsabilitat exclusiva del titular d'aquell lloc web, i MED1 Serveis Financers no hi te cap intervenció, ni tant sols accés. En cap cas aquest enllaç serà considerat com a patrocini, recomanació o distribució per part de MED1 Serveis Financers.

2 Aquests descomptes només s'apliquen a una selecció dels immobles. Consulti al 93 567 88 28 els immobles amb descompte i les condicions d'aplicació."

3 Med1 Serveis Financers enllaça els exemples directament de la website www.bbvavivienda.com, mantenint el vincle permanentment actualitzat, i oferint les dades i el format tal qual apareixen en origen, essent-ne l'únic responsable el titular de l'esmentada web. La selecció es totalment aleatòria i per tant no es pot considerar com a recomanació, inducció, ni cap altra mena de modificació de continguts.

MED