Pias
Med1 Localització i contacte Reserva una cita

PIES BBVA

Plans individuals d'estalvi sistemàtic

Els Plans d'estalvi sistemàtic, també conegut com a PIES, és un producte orientat a acumular un estalvi a llarg termini a través d'aportacions periòdiques o extraordinàries, proporcionant uns ingressos complementaris a la jubilació.

Avantatges:

  • Flexibilitat en les aportacions. Aportacions periòdiques a partir de 30€ i extraordinàries a partir de 600€, essent límit anual màxim de 8.000€.
  • No tributaràs pels rendiments acumulats si constitueixes una renta vitalícia passats 10 anys des de la primera aportació.
  • Les teves aportacions al PIAS tenen un límit anual independent d’altres sistemes de previsió com els Plans de Pensions i/o EPSV.
  • Disponibilitat immediata de l’estalvi acumulat, total o parcial, sense penalitzacions fins data de rescat.

 


Mediador: BBVA MEDIACIÓN, OPERADOR DE BANCA-SEGUROS VINCULADOS, S. A. Sociedad inscrita al Reg. Administrativo Especial amb clau OV-0060. Concertada Assegurança de Responsabilitat Civil i constituida garantia financera. Asseguradora: BBVA Seguros, S. A. de Seguros y Reaseguros, inscrita al Registro de la Dirección General de Seguros y Fondos de Pensiones amb la clau C-0502.

 

< Tornar a la pàgina anterior
MED