destacat
Med1 Localització i contacte Reserva una cita

Actualitat Serveis Financers

 

Situació econòmica i perspectives financeresConferència 29 juny: Situació econòmica i perspectives financeres
Med 1 et convida el 29 de juny a una xerrada sobre la situació econòmica i les perspectives financeres de la mà d'Enrique Marazuela, Director d'inversions de BBVA Banca privada. Vine a gaudir d'aquesta conferència!

Inversió de futurInversió de futur
Hi ha moltes maneres de pensar en el futur per gaudir-lo amb tranquil·litat. Informar-se i planificar amb temps és una de les claus de la inversió per a la nostra futura jubilació. A Med1 Serveis Financers disposem d'una àmplia gamma de solucions, entre elles el nou Pla de Pensions Individual Tranquil·litat 26 C. Consulta'ns ara! Els nostres assessors et resoldran els dubtes sense cap compromís.

hipoteca A Med1 Serveis Financers si vols comprar-te una casa, et volem ajudar
Amb el nostre servei personalitzat i el préstec hipotecari de BBVA que t'ofereix unes condicions excel·lents, et calculem els terminis i la teva quota ideal. A més, t'ajudem a conèixer quins són els conceptes clau que cal tenir en compte per triar una hipoteca. Consulta'ns de forma gratuïta i ho comprovaràs.

EuroGairebé 10.000 metges ja gaudeixen dels avantatges de l'acord amb BBVA
Fa més de 25 anys que el COMB va iniciar la seva col·laboració amb -en aquells temps- Banca Catalana, que va esdevenir BBVA a partir de l'any 2000. La dipositaria dels Fons d'Inversió Medifond i Mediner, i la concessió de préstecs hipotecaris per als col·legiats eren les activitats fonamentals.

Bo TPVBo TPV de BBVA, la forma més econòmica i senzilla de facilitar el pagament amb targeta als seus clients
Des de MED1 Serveis Financers, li presentem el Bo TPV de BBVA, un servei amb el què sempre pagarà el mateix pel seu terminal. Amb quatre modalitats de tarifes diferents, adaptades al seu nivell de facturació, vostè tria quant vol pagar cada mes, a partir de només 10€/mes.

Plans de PensionsPlans de Pensions, la millor inversió de futur
La gamma de Plans de Pensions comercialitzats per MED1 SERVEIS FINANCERS és un conjunt de productes que l'ajuden a completar la pensió que li ofereix el sistema públic, assegurant així la qualitat de vida que tindrà en el moment de la seva jubilació.

 1 2 3 4
MED