Grup Med
Arees Prevenció i assegurances Prevenció i assegurances Serveis financers Serveis financers Assessoramnent Assessoramnent Innovació i tecnologia Innovació i tecnologia Altres Altres

Grup Med, solucions de confiança al teu servei

El Grup Med és el grup d’empreses especialitzades en els sectors assegurador, financer, tecnològic i d’assessorament, creat pel Col·legi de Metges de Barcelona , amb la finalitat d’oferir serveis i donar suport als professionals i als seus familiars en els àmbits personal, familiar i professional.

El Grup Med manté uns elevats estàndards d’excel·lència en la seva gestió i ofereix als més de 70.000 clients un ampli ventall de serveis, els beneficis econòmics dels quals reverteixen en projectes col·legials, en la creació de més serveis i en ajuts socials i econòmics per als mateixos col·legiats i per a les seves famílies.

El Grup Med és una entitat compromesa amb el seu entorn i amb la societat. Això implica un compromís que s'evidencia en el seu suport directe a projectes emprenedors i a iniciatives de naturalesa solidària.

Actualitat del Grup Med

Aparcament Doctor Roig i Raventós

Aparcament Doctor Roig i Raventós: aparca el teu vehicle amb la màxima comoditat, rapidesa, seguretat

Continuar llegint...
Estratègies d

Estratègies d'inversió en temps de volatilitat

Continuar llegint...
Iguazu cataratas Mediviatges

Les millors destinacions per l’estiu

Continuar llegint...

Les nostres empreses

GRUP MED CORPORATIU, S.A.U; NIF A-58489758; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 22350, foli 1, inscripció 8ª d'adaptació, Full nº B-36.488