Actualitat Grup Med

 

El fons Gestió Value supera els 120 milions d'euros i arriba al 7'5% de rendibilitat des del seu llançament en menys d'un anyMEDPATRIMONIA
El model de gestió d'inversió “value”: què és i per què és una bona opció?
El model de gestió value basa la seva estratègia en invertir en companyies que, per circumstàncies, estan infravalorades pel mercat i que, per tant, tenen un ampli marge de revalorització. Medpatrimonia comercialitza el fons Gestió Value d'Andbank. Descobreix els seus avantatges.

Per què és recomanable tenir una assegurança de vida i quins aspectes hem de tenir en compte? Medicorasse
Descobreix per què l'assegurança de vida és una inversió
Una assegurança de vida és una eina de previsió i planificació financera que, a més de protegir els teus béns, també et protegeix en cas d'invalidesa, incapacitat professional i malaltia greu. Des de Medicorasse et convidem a saber per què és necessària i quins factors s'han de tenir en compte al contractar-la.

Passes a seguir per contractar la teva hipotecaMED1
Passes a seguir per contractar la teva hipoteca
La compra d'un habitatge és una de les decisions més importants que prenem a la nostra vida i és per això que s'ha d'abordar d'una manera prudent i responsable dedicant-li temps a cada etapa. Des de Med1 Serveis Financers, en la comercialització dels productes del BBVA, volem acompanyar-te en aquest procés adaptant-nos a les teves necessitats personals.

Impulsa el teu negoci amb un finançament a midaMED1
Impulsa el teu negoci amb un finançament a mida
Tot projecte empresarial pot necessitar finançament per poder créixer i assolir els seus objectius. El préstec, el rènting o el leasing en són algunes de les modalitats més comuns. T'expliquem en què consisteixen:

Resum conferència MAFMEDPATRIMONIA
Perspectives econòmiques i dels mercats financers. En quina direcció van?
El 14 de juny passat Medpatrimonia va organitzar una conferència a sala d'actes del CoMB en què María Ángeles Fernández, economista en cap d'Andbank Espanya, ens va parlar sobre les previsions econòmiques i dels mercats financers per al 2018 a la que hi van assistir més de 100 persones. Llegeix què ens va comentar.

Sis consells per contractar una assegurança de la llarMEDICORASSE
Sis consells per contractar una assegurança de la llar
L'assegurança de la llar proporciona protecció al propietari o al llogater davant de les conseqüències econòmiques que es derivin d'alguns problemes que es puguin donar en l'habitatge o que puguin afectar els seus ocupants.
Però, què cal tenir en compte a l'hora de contractar una assegurança de la llar? Descobreix-ho.

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >
MED