Actualitat Grup Med

 

Àlex FustéMedpatrimonia
Coneix les perspectives de l'economia i dels mercats financers per al 2018 amb Alex Fusté
El pròxim 11 de desembre, Medpatrimonia organitza una conferència amb Alex Fusté, Chief Economist del grup Andbank, qui revisarà el context actual de l'economia i la perspectiva per al pròxim 2018. No te la perdis i reserva ja la teva plaça.

Guia per contractar una assegurança privada de salutMEDICORASSE
Guia per contractar una assegurança privada de salut
El mercat assegurador ofereix un gran ventall de productes de diferents modalitats que proporcionen assistència sanitària a l'assegurat. Descobreix com triar la millor opció en assegurances de salut.

7 raons per contractar la teva assegurança de salut amb MedicorasseMEDICORASSE
7 raons per contractar la teva assegurança de salut amb Medicorasse
La corredoria d'assegurances Medicorasse acumula 25 anys d'experiència i compta amb la confiança de més de 51.000 clients. Descobreix per què t'ofereixen la millor assegurança de salut.

El fons Gestió Value supera els 100 milions d'euros d'inversióMEDPATRIMONIA
El fons Gestió Value supera els 100 milions d'euros d'inversió
Gestió Value, el fons d'Andbank que va llançar al febrer i que comercialitza Medpatrimonia, ha superat els 100 milions d'euros de captació, amb una rendibilitat acumulada des del seu llançament del 4,9% i 2.574 partícips.

Descobreix Gestió Value i aprofita els seus avantatgesMEDPATRIMONIA
Descobreix Gestió Value i aprofita els seus avantatges
Aprofita l'oportunitat que ofereix Medpatrimonia i accedeix a Gestió Value, el fons d'inversió que inverteix en les gestores més reconegudes. Descobreix tots els seus avantatges.

Coneix la situació econòmica actual i futuraMEDPATRIMONIA
Coneix la situació econòmica actual i futura
El passat 21 de juny de la mà de Medpatrimonia, la cap d'àrea d'estudi i anàlisis financers d'Andbank, María Ángeles Fernández, va oferir una conferència on va analitzar la situació econòmica i financera actual i la seva previsió de futur.

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >
MED