Actualitat Grup Med

 

Per què és recomanable tenir una assegurança de vida i quins aspectes hem de tenir en compte? Medicorasse
Et donem moltes raons per contractar una assegurança de vida
Des de Medicorasse et presentem les principals raons per les quals és recomanable tenir una assegurança de vida i quins factors has de tenir en compte a l'hora de contractar-la.

El fons Gestió Value supera els 120 milions d'euros i arriba al 7'5% de rendibilitat des del seu llançament en menys d'un anymedpatrimonia
El fons Gestió Value supera els 120 milions d'euros i arriba al 7'5% de rendibilitat des del seu llançament en menys d'un any.
Gestió Value, el fons d'Andbank que va llançar al febrer i que comercialitza Medpatrimonia, continua el seu creixement en volum mes a mes i supera els 120 milions d'euros d'inversió, amb una rendibilitat acumulada des del seu llançament del 7'5% * i prop de 3.000 partícips.

Àlex Fustémedpatrimonia
Previsions econòmiques per a 2018. On hem d'invertir?
El passat 11 de desembre, Medpatrimonia va organitzar una conferència a sala d'actes del CoMB on Àlex Fusté ens va parlar sobre les previsions econòmiques i dels mercats financers per al 2018 i a on hi van assistir més de 150 persones. Llegeix què ens va comentar.

Àlex FustéMedpatrimonia
Coneix les perspectives de l'economia i dels mercats financers per al 2018 amb Alex Fusté
El pròxim 11 de desembre, Medpatrimonia organitza una conferència amb Alex Fusté, Chief Economist del grup Andbank, qui revisarà el context actual de l'economia i la perspectiva per al pròxim 2018. No te la perdis i reserva ja la teva plaça.

Guia per contractar una assegurança privada de salutMEDICORASSE
Guia per contractar una assegurança privada de salut
El mercat assegurador ofereix un gran ventall de productes de diferents modalitats que proporcionen assistència sanitària a l'assegurat. Descobreix com triar la millor opció en assegurances de salut.

7 raons per contractar la teva assegurança de salut amb MedicorasseMEDICORASSE
7 raons per contractar la teva assegurança de salut amb Medicorasse
La corredoria d'assegurances Medicorasse acumula 25 anys d'experiència i compta amb la confiança de més de 51.000 clients. Descobreix per què t'ofereixen la millor assegurança de salut.

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >
MED