Actualitat Grup Med

 

Gestió Best MEDPATRIMONIA
Presentem Gestió Best, diferents estils de gestió amb els millors fons d'inversió
Des de Medpatrimonia presentem Gestión Best, un esquema d'inversió a través del qual tres gestores internacionals, -que compten amb una àmplia gamma de fons i potents equips de gestió- aporten la seva anàlisi i estratègia per aconseguir la millor rendibilitat en un escenari de volatilitat controlada i limitada al 10%.

Assegurança de dependènciaMedicorasse
Assegurança de dependència
Medicorasse et parla sobre la dependència: què és, què suposa i com la podem afrontar econòmicament

Més de 1500 clients ja confien en el Fons Value en el seu primer mes de vidaMEDPATRIMONIA
Gestió Value, quines són les claus del seu èxit? Et donem 5 raons per invertir en Gestió Value
Gestió Value, el primer fons de fons espanyol de Renda Variable amb filosofia value, continua el seu creixement en volum mes a mes i ja supera els 132 milions d'euros de captació, amb una rendibilitat acumulada des del seu llançament del 10.45% * i més de 3.000 partícips.

Vuit aspectes que cal tenir en compte a l'hora de triar una assegurança de salutMedicorasse
Vuit aspectes que cal tenir en compte a l'hora de triar una assegurança de salut
Descobreix quins són els aspectes més rellevants a l'hora de triar entre el gran ventall de productes i modalitats que ens ofereix el mercat assegurador per als serveis d'assistència sanitària.

Per què és recomanable tenir una assegurança de vida i quins aspectes hem de tenir en compte? Medicorasse
Et donem moltes raons per contractar una assegurança de vida
Des de Medicorasse et presentem les principals raons per les quals és recomanable tenir una assegurança de vida i quins factors has de tenir en compte a l'hora de contractar-la.

El fons Gestió Value supera els 120 milions d'euros i arriba al 7'5% de rendibilitat des del seu llançament en menys d'un anymedpatrimonia
El fons Gestió Value supera els 120 milions d'euros i arriba al 7'5% de rendibilitat des del seu llançament en menys d'un any.
Gestió Value, el fons d'Andbank que va llançar al febrer i que comercialitza Medpatrimonia, continua el seu creixement en volum mes a mes i supera els 120 milions d'euros d'inversió, amb una rendibilitat acumulada des del seu llançament del 7'5% * i prop de 3.000 partícips.

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >
MED