Actualitat Grup Med

 

Sis consells per contractar una assegurança de la llarMEDICORASSE
Sis consells per contractar una assegurança de la llar
L'assegurança de la llar proporciona protecció al propietari o al llogater davant de les conseqüències econòmiques que es derivin d'alguns problemes que es puguin donar en l'habitatge o que puguin tenir els seus ocupants.
Però, què cal tenir en compte a l'hora de contractar una assegurança de la llar? Descobreix-ho.

Situació econòmica i perspectives financeresMED1
Conferència 29 juny: Situació econòmica i perspectives financeres
Med 1 et convida el 29 de juny a una xerrada sobre la situació econòmica i les perspectives financeres de la mà d'Enrique Marazuela, Director d'inversions de BBVA Banca privada. Vine a gaudir d'aquesta conferència!

La situació econòmica actual i futuramedpatrimonia
Conferència: La situació econòmica actual i futura
El proper 21 de Juny, Medpatrimonia et convida a la conferència en la que Maria Ángeles Fernández, cap d'àrea d'estudis i anàlisi de mercats financers d'Andbank, analitzarà la situació econòmica i financera actual i la seva previsió de futur. Vine a gaudir d'aquesta conferència:

Què cal tenir en compte a l'hora de contractar una assegurança d'automòbil?MEDICORASSE
Què cal tenir en compte a l'hora de contractar una assegurança d'automòbil?
Són molts els impactes publicitaris que rebem d'assegurances d'automòbil en els que el principal reclam és el preu. Però, què hi ha realment darrere? De quins riscos o danys ens estan cobrint? Descobreix aquí quins són els aspectes que cal tenir en compte a l'hora de contractar una assegurança d'automòbil.

Com pot un metge afrontar econòmicament una baixa laboral?Medicorasse
Com pot un metge afrontar econòmicament una baixa laboral?
Pel metge autònom, una baixa laboral suposa una disminució d'ingressos important i, en conseqüència, un desequilibri econòmic. A Medicorasse tenim la solució per complementar els teus ingressos en cas de baixa laboral, descobreix-la:

Biid participa en el Mobile World Congress (MWC)BIID
Biid participa en el Mobile World Congress (MWC)
Ebiid products and solutions, S.L, empresa del Grup Med, que amb Firmaprofesional proporciona identitat en dispositius mòbils a ciutadans, professionals i clients en Administracions, empreses i entitats líders de molts sectors, ha presentat la darrera versió dels seus productes tecnològics al MWC.

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >
MED