destacat
MediTecnologiaLocalització i contacte

Metge Emprenedor

El Col·legi Oficial de Metges de Barcelona va posar en marxa ara fa 5 anys una iniciativa de suport a la innovació que intenta acompanyar les idees dels professionals sanitaris en el seu camí cap al mercat.

Volem que la innovació no es quedi al cap dels metges, sinó que es materialitzi en productes i serveis nous que puguin beneficiar els malalts i permetin que els professionals sanitaris capturin el valor de les seves idees.

El nostre objectiu des de bon començament és de fer de brokers entre el món de les idees i el món del capital. Volem atraure al COMB aquelles idees innovadores que sorgeixen entre els professionals del nostre entorn i ajudar a definir millor cada projecte.

Comptem amb el suport d’escoles de negoci que ajuden a l’emprenedor sanitari a redactar el seu pla de negoci quan cal. També tractem d’afegir valor a aquestes idees, aportant tot allò que pugui contribuir a fer créixer la idea. I finalment, intentem apropar aquelles idees que ho necessitin a l’entorn del capital, amb el qual també tenim diferents acords de col·laboració.

 

Formulari de Contacte

Ompli aquest formulari per posar-se en contacte amb nosaltres:

Observacions extres:

He llegit i accepto la política de protecció de dades.

MED