Actualitat Grup Med

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Assegurança d’esquí - Medicorasse

Per què és important una assegurança d’esquí?

Medicorasse- 16 gen. 2020

Si estàs pensant en fer una excursió a la neu, des de Medicorasse t’expliquem per què és important contractar una assegurança d’esquí.

Continuar llegint...
Inversió Socialment Responsable - Medpatrimonia

Què és la Inversió Socialment Responsable?

Medpatrimonia- 16 gen. 2020

La Inversió Socialment Responsable ESG (per les seves sigles en anglès) és aquella que pren en consideració aspectes que difereixen dels purament financers, tals com factors ambientals, socials i de govern corporatiu.

Continuar llegint...
Estalviar com a propòsit d’Any Nou – Med1

Estalviar com a propòsit d’Any Nou

Med1- 13 gen. 2020

Una de les raons per les quals incomplim els nostres propòsits d'any nou és perquè els objectius no són prou concrets o no tenim un pla per a recolzar-los.

Continuar llegint...
Foto de Roma - Coliseum _ Mediviatges.com

5 escapades amb nens a capitals Europees

Mediviatges- 9 gen. 2020

Les escapades urbanes en família són l’ocasió perfecta per tal que els infants tinguin l’oportunitat de conèixer altres paisatges i cultures, que valorin altres gastronomies, o fins i tot que practiquin idiomes o vegin de prop escenaris, com ara indrets històrics o museus, que poden ser un perfecte complement dels seus estudis.

Continuar llegint...
Perspectives de l'economia i dels mercats financers per al 2020

Perspectives de l'economia i dels mercats financers per al 2020

Medpatrimonia- 19 des. 2019

El passat 16 de desembre Medpatrimonia va organitzar una conferencia on Àlex Fusté, Chief Economist del Grup Andbank, va parlar sobre què ens espera al 2020 en termes econòmics i als mercats financers. Descobreix el que ens va dir:

Continuar llegint...
Assegurances de protecció familiar - Medicorasse

Per a què serveixen les assegurances de protecció familiar?

Medicorasse- 16 des. 2019

Un accident, una malaltia o una defunció a la unitat familiar poden desencadenar un canvi de vida i un impacte econòmic. Medicorasse et presenta les assegurances de protecció familiar que t’ajudaran a protegir-te a tu i la teva família davant d’aquests imprevistos. T’expliquem quines són:

Continuar llegint...

GRUP MED CORPORATIU, S.A.U; NIF A-58489758; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 22350, foli 1, inscripció 8ª d'adaptació, Full nº B-36.488