Actualitat Grup Med

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Rangiroa, Polinesia Francesa

Set illes paradisíaques on perdre el món de vista

Mediviatges- 12 jul. 2024

Un viatge a una illa paradisíaca pot semblar un somni, però és una d’aquelles experiències que cal fer una vegada a la vida. Per molt que vivim en un món globalitzat, encara és possible trobar illes paradisíaques: racons del planeta on el temps s’ha detingut, on podràs gaudir de platges verges i natura en estat pur i on el repte d’arribar-hi ofereix una recompensa en la tranquil·litat i la bellesa

Continuar llegint...
Ciberriscos: Per què el teu negoci necessita una assegurança?

Ciberriscos: Per què el teu negoci necessita una assegurança?

Medicorasse- 10 jul. 2024

Et preguntes per què el teu negoci necessita una assegurança de ciberriscos? Els ciberatacs han esdevingut un risc constant per a l’ecosistema empresarial. Cada dia, empreses de totes les mides i sectors s'enfronten a diferents riscos cibernètics que poden comprometre la seguretat de la informació, la continuïtat del negoci i la confiança dels seus clients.

Continuar llegint...
Donació d'un immoble amb hipoteca als fills: què passa en aquests casos?

Donació d'un immoble amb hipoteca als fills: què passa en aquests casos?

Mediconsulting- 3 jul. 2024

Et planteges donar un immoble a un dels teus fills i vols que se’n faci càrrec de la hipoteca pendent. Què passa en aquests casos? I si la hipoteca la segueixes pagant tu?

Continuar llegint...
visa comb

Avantatges de fer servir la targeta de crèdit BBVA del Col·legi de Metges

Med1- 25 juny 2024

Les vacances d’estiu comporten sovint el pagament de serveis que no són habituals durant l’any: bitllets de transport, dinars i sopars, i un llarg etcètera de moments relacionats en aquesta època de descans i viatges. Amb la targeta de crèdit BBVA del Col·legi de Metges gaudiràs d’un gran nombre d’avantatges. Coneix-les.

Continuar llegint...
conceptes d'inversio

Principals conceptes d'inversió que has de conèixer

Medpatrimonia- 21 juny 2024

Invertir adequadament els teus estalvis et permetrà obtenir un rendiment d'ells. No obstant això, abans d'invertir has de comprendre alguns conceptes bàsics.

Continuar llegint...
assegurances per gaudir de les vacances

5 Assegurances per gaudir de les vacances amb la tranquil·litat d’estar protegit

Medicorasse- 20 juny 2024

L'estiu, les vacances, els viatges i els desplaçaments d'oci canvien les rutines quotidianes, però tot i que els riscos són els mateixos que la resta de l'any, se n’han d’afegir d’altres ja que les nostres aventures estivals poden fer esdevenir nous imprevistos i contratemps dels que hem d’estar protegits.

Continuar llegint...

GRUP MED CORPORATIU, S.A.U; NIF A-58489758; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 22350, foli 1, inscripció 8ª d'adaptació, Full nº B-36.488