Actualitat

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

baixa laboral

Com afrontar econòmicament una baixa laboral?

Medicorasse- 11 abr. 2019

Quan es treballa per compte propi, una baixa laboral suposa una disminució d’ingressos importants, i en conseqüència, pot comportar un desequilibri econòmic. Una solució per completar els ingressos són les cobertures asseguradores addicionals.

Continuar llegint...
Passes a seguir per contractar la teva hipoteca

Passes a seguir per finançar la compra de vivenda a Catalunya

Med1- 11 abr. 2019

La compra d’un habitatge és una de les decisions més importants que prenem a la nostra vida i és per això que s’ha d’abordar d’una manera prudent i responsable dedicant-li temps a cada etapa. Des de Med1 Serveis Financers volem acompanyar-te en aquest procés adaptant-nos a les teves necessitats personals.

Continuar llegint...
Gestión Value, premiat com el millor fons d’inversió de fons

Gestión Value, premiat al 2018 com el millor fons de fons

Medpatrimonia- 10 abr. 2019

El fons Gestió Value, el fons d’inversió d’Andbank comercialitzat per Medpatrimonia, ha rebut el premi al millor fons de fons en 2018 concedit per la comunitat de Rankia, el prestigiós portal financer online. Coneix per què ha estat reconegut el fon Gestió Value.

Continuar llegint...
La importància de fomentar la cultura de l

La importància de fomentar la cultura de l'estalvi als fills

Med1- 9 abr. 2019

Imagines el patrimoni que podria acumular el teu fill si una part dels regals que rep al llarg de la seva vida es destines a productes d'inversió? Hi ha moltes opcions per a regalar els més petits, des de les més clàssiques a les més originals però, de totes les alternatives, n’hi ha una que l'ajudarà més:

Continuar llegint...
Terminis i dates clau per a la declaració de la renda 2018

Terminis i dates clau per a la declaració de la renda 2018

Mediconsulting- 5 abr. 2019

En el calendari del contribuent, existeixen diferents dates que atenen diferents necessitats del treballador. No obstant això, t'indiquem a continuació les més importants i comunes:

Continuar llegint...
Avantatges de tenir una agència de viatges

Avantatges de confiar en una agència de viatges per organitzar les vacances

Mediviatges- 3 abr. 2019

Planificar un viatge comporta molt de temps: llegir, informar-se, buscar bitllets d’avió, tren o vaixell, cercar un allotjament i valorar les diverses opcions i ofertes per separat, per no parlar de detalls importants com la tramitació de visats. Per què no confies en un professional per tal que confeccioni un viatge a la mida de les teves necessitats?

Continuar llegint...

GRUP MED CORPORATIU, S.A.U; NIF A-58489758; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 22350, foli 1, inscripció 8ª d'adaptació, Full nº B-36.488