Actualitat Grup Med

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Dates Campanya Renda 2022

Dates clau per la Campanya Renda 2023

Mediconsulting- 9 abr. 2024

La campanya de la renda 2023 ha començat i finalitzarà l'1 de juliol, termini suficient perquè tots els contribuents presentin la seva declaració a temps. Cal tenir en compte que, depenent del mitjà de presentació que es triï (per internet, telèfon o presencial), els terminis no són els mateixos.

Continuar llegint...
Complement de pensionistes per reduir la bretxa de gènere

Complement de pensionistes per reduir la bretxa de gènere

Mediconsulting- 2 abr. 2024

El complement de pensionistes per reduir la bretxa de gènere és una ajuda que busca compensar les diferències que hi ha entre dones i homes a les pensions de jubilació. Una sentència del Tribunal Suprem del novembre del 2023 va establir aquest complement, ja que les carreres professionals de les dones i, per tant, les seves pensions de jubilació s'han vist històricament perjudicades per la cura de

Continuar llegint...
Quines assegurances has de tenir en compte per a la declaració de la renda

Quines assegurances has de tenir en compte per a la declaració de la renda?

Medicorasse- 27 març 2024

La declaració de la renda és un tràmit que arriba puntualment cada any per aquestes dates. Però sabies que hi ha assegurances que desgraven i que, per tant, poden reduir la teva factura fiscal?

Continuar llegint...
10 consells per reduir els riscos de ciberatac

10 consells per reduir els riscos de ciberatac

Medicorasse- 25 març 2024

Els ciberatacs són una de les amenaces més creixents a les quals han de fer front les empreses i organitzacions avui dia i que poden afectar greument la seva activitat. A continuació, et donem deu senzills consells que pots seguir i que t’ajudaran a intentar reduir els riscos de ciberatac.

Continuar llegint...
Terrasses i elements comuns d'un immoble

Terrasses i elements comuns d'un immoble: quin ús en pots fer?

Medilloguem- 20 març 2024

Els immobles amb terrassa o pati són sense dubte un dels tipus d’habitatge més buscats i valorats, per l’avantatge que suposa poder gaudir d’una superfície afegida on fer vida a l’exterior. Tanmateix, s’ha de tenir en compte que tenen una sèrie de normes i regulacions, ja que les terrasses i elements comuns habitualment pertanyen a la comunitat. Qui hi pot accedir i quin ús en pots fer?

Continuar llegint...
La importància de l’‘asset allocation’ a les inversions

La importància de l’‘asset allocation’ a les inversions

Medpatrimonia- 19 març 2024

Quan et planteges invertir, un dels exercicis més importants és l'asset allocation, és a dir, com distribuïm els actius per poder aconseguir els objectius financers. A continuació us expliquem alguns dels aspectes més importants a tenir en compte a l'hora de distribuir els actius.

Continuar llegint...

GRUP MED CORPORATIU, S.A.U; NIF A-58489758; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 22350, foli 1, inscripció 8ª d'adaptació, Full nº B-36.488