Actualitat Grup Med

Troba els articles més interesants i les darreres notícies

Obligacions2

Principals obligacions d'una Societat Mercantil

Mediconsulting- 25 maig 2023

Les Societats Mercantils han de complir amb unes certes obligacions (administratives, tributàries, comptables, fiscals…). És per això que des de Mediconsulting volem oferir una visió general de quines són les principals obligacions d’aquestes entitats, entre les que es troben les Societats Professionals de l’àmbit mèdic-sanitari.

Continuar llegint...
Quines classes d'Assegurances de Salut existeixen?

Quines classes d'assegurances de salut existeixen?

Medicorasse- 25 maig 2023

Si bé tots els ciutadans tenen accés al Sistema Nacional de Salut (SNS), aquest model sanitari pot veure's complementat per les assegurances de salut. Si estàs pensant a contractar-ne una, a continuació t’expliquem quines modalitats hi ha.

Continuar llegint...
CINC AVANTATGES DE COMPRAR O VENDRE EL TEU HABITATGE A TRAVÉS D’UN AGENT IMMOBILIARI

Cinc avantatges de comprar o vendre el teu habitatge a través d'un agent immobiliari

Medilloguem- 24 maig 2023

Comprar o vendre un habitatge és una decisió transcendental que és convenient no afrontar en solitari. Una agència immobiliària aporta a la compravenda d’un immoble l’assessorament dels seus professionals, l’acompanyament durant tot el procés i la resolució de qualsevol dubte que pugui anar sorgint. Quins són els cinc avantatges de comprar o vendre el teu habitatge a través d’un agent immobiliari?

Continuar llegint...
Els avantatges de la tributació en els fons d'inversió

Els avantatges de la tributació en els fons d'inversió

Medpatrimonia- 24 maig 2023

Quan una persona decideix invertir els estalvis té com a objectiu generar un rendiment i una de les qüestions que més li preocupa és la fiscalitat a la que s'enfronta. Des de Medpatrimonia t'expliquem quin tipus de tributació tenen els fons d'inversió en els diferents escenaris possibles.

Continuar llegint...
Solucions de finançament d’equipament mèdic

Solucions de finançament d’equipament mèdic

Med1- 24 maig 2023

La presència de la tecnologia en el sector mèdic ha generat la necessitat d’una contínua actualització d’equips. Com que la compra d'equipament mèdic sol requerir de grans sumes de diners, és necessari comptar amb un pla de finançament que faci viable la incorporació de nous actius.

Continuar llegint...
Assegurances de salut per a empreses i treballadors - Medicorasse

Beneficis de les assegurances de salut per a empreses i treballadors

Medicorasse- 22 maig 2023

Cada vegada més, les empreses i organitzacions implementen beneficis socials per als seus treballadors. Un dels més ben valorats és el de la pòlissa de salut amb cobertura per al treballador/a i per al seu nucli familiar, i de la qual, alhora, també se'n beneficia l'empresa.

Continuar llegint...

GRUP MED CORPORATIU, S.A.U; NIF A-58489758; domicili social: Passeig de la Bonanova, 47, Barcelona 08017; Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Volum 22350, foli 1, inscripció 8ª d'adaptació, Full nº B-36.488