Organització de Congressos

A Mediviatges ens adaptem a les teves necessitats i t'oferim el nivell de servei que et calgui: ja sigui en assistència o en organització de congressos.

 

Assistència a congressos

Si estàs interessat en anar a un congrés, Mediviatges t'ho posa fàcil. Comptem amb una àmplia experiència en la gestió de viatges per assistir a congressos arreu del món i t'oferim tots els serveis que puguis necessitar: desplaçament, estància, gestió d'inscripció, transport a la ciutat de destí, activitats extracongressuals, etc.

 

Organització de congressos i esdeveniments

T'assessorem en l'organització de qualsevol acte a qualsevol indret del món: congressos, reunions de treball, presentacions de productes, viatges d'incentius, casual days, etc.

Posem al teu abast la nostra àmplia cartera de proveïdors especialitzats per fer del teu projecte un autèntic èxit: lloguer d'espais, equipaments audiovisuals, personal de suport, hosteses, restauració, etc.

 

Organització de congressos a les instal·lacions del COMB

Mediviatges s'encarrega de l'organització de congressos i esdeveniments a l'edifici del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, una obra arquitectònica singular de l'avantguarda constructiva de la dècada dels anys 60.

L'edifici compta amb una àmplia oferta d'espais, amb diferents aforaments i equipaments, que es poden adaptar a tot tipus d'actes i esdeveniments.

Pots consultar les especificacions dels espais aquí.

 

Més informació

Observacions extres:

He llegit i accepto la política de protecció de dades.

*Camp obligatori


Mediviatges Localització i contacte
MED