destacat
Medicorasse Oficina Virtual Oficina Virtual

Revisió gratuïta d'assegurances

Emplena el formulari següent en cas que desitgis que un dels nostres assessors personals et realitzi una revisió gratuïta de les teves assegurances.

A través de Medicorasse pots gaudir gratuïtament del servei de revisió d'assegurances:

Aquest servei consisteix en una anàlisi detallada i integral de les teves cobertures asseguradores, amb l'objectiu d'optimitzar el pressupost anual dedicat a les assegurances i d'establir un pla de protecció integral en funció de les teves necessitats.

Et convidem a rebre aquest servei gratuït a través del següent formulari:

Observacions extres:

Dono el meu consentiment per tal que les dades personals facilitades siguin tractades per MEDICORASSE CORREDURIA DE SEGUROS DEL CMB SAU amb la finalitat d'atendre i tramitat la present declaració de sinistre.

Les meves dades podran ser cedides a les entitats asseguradores així com a tercers (pèrits, tallers, col·laboradors externs, etc..) que intervinguin necessàriament en la tramitació del sinistre.
En el cas que faciliti dades de tercers, manifesto que els he informat prèviament d'aquesta comunicació.
Puc exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició al tractament de les dades davant del Responsable del tractament: MEDICORASSE CORREDURIA DE SEGUROS DEL CMB SAU, CIF A 59498220 per correu postal (Passeig Bonanova 47, 08017 Barcelona) o per email (dpo.medicorasse). Puc, també, presentar reclamació davant de l'Agencia Española de Protección de Datos.

*Camp obligatori

 

Podràs exercir el dret d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició adreçant un escrit a  MEDICORASSE, CORREDURIA DE SEGUROS DEL COL·LEGI DE METGES DE BARCELONA SAU, Passeig Bonanova, 47, 08017 Barcelona, indicant el teu nom, NIF/CIF, adreça i petició, fent constar la referència: “tractament de dades” o bé, adreçant un correu electrònic a la següent adreça (ref. tractament de dades).

MED