destacat
Medicorasse Oficina Virtual Oficina Virtual

Revisió gratuïta d'assegurances

Emplena el formulari següent en cas que desitgis que un dels nostres assessors personals et realitzi una revisió gratuïta de les teves assegurances.

A través de Medicorasse pots gaudir gratuïtament del servei de revisió d'assegurances:

Aquest servei consisteix en una anàlisi detallada i integral de les teves cobertures asseguradores, amb l'objectiu d'optimitzar el pressupost anual dedicat a les assegurances i d'establir un pla de protecció integral en funció de les teves necessitats.

Et convidem a rebre aquest servei gratuït a través del següent formulari:

Observacions extres:

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de dades de caràcter personal, t’informem que les dades que ens facilites, així com totes aquelles dades addicionals que ens facilitis durant la teva relació amb MEDICORASSE, CORREDURIA DE SEGUROS DEL COL·LEGI DE METGES DE BARCELONA SAU, seran incloses en un fitxer de MEDICORASSE, amb la finalitat de prestar-te els serveis sol·licitats. Així mateix, consents expressament a MEDICORASSE el tractament de les teves dades de salut en aquells casos que per a la prestació del servei contractat comuniquis dades d’aquest tipus.

En el cas que ens proporcionis dades relatives a una altra persona física, deuràs, amb caràcter previ a la seva inclusió, informar-li del contingut de la clàusula present.

Podràs exercir el dret d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició adreçant un escrit a  MEDICORASSE, CORREDURIA DE SEGUROS DEL COL·LEGI DE METGES DE BARCELONA SAU, Passeig Bonanova, 47, 08017 Barcelona, indicant el teu nom, NIF/CIF, adreça i petició, fent constar la referència: “tractament de dades” o bé, adreçant un correu electrònic a la següent adreça (ref. tractament de dades).

MED